България

Корнелия Нинова: Протестните партии да се успокоят

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова заяви в кулоарите на НС, че е редно да има разговори.

Тя заяви, че БСП много добре знае мястото си и не си прави някакви илюзии и призова протестните партии да се успокоят.

Корнелия Нинова категорично каза, че условия не поставя БСП преди да бъде връчен мандатът на партията.

Третият мандат е критичен, безотговорно е да се правят избори до дупка. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в Народното събрание, предаде “Фокус”.

Според нея “Демократична България” продължават с лошия стил, който ни е довел до тук. “Призовавам ги, тъй като третият мандат е критичен, да се успокоят, да не предпоставят нещата, да не поставят условия предварително”, каза още Корнелия Нинова.

Тя заяви, че трябва да започнат нормалност и разговори. “Разбираме тежестта си. Имаме 36 депутата, не можем сами, не проявяваме високомерие, не поставяме условия”, каза още Корнелия Нинова.

Според нея е безотговорно да се правят избори до дупка, особено ако се гласува през есента в развилняла се COVID, социална и икономическа криза. “В такава ситуация отново да правим избори, е безотговорно, особено при съвпадение с президентски”, каза още Корнелия Нинова.

Ливерът на БСП Корнелия Нинова отговори и на въпрос дали подкрепя Румен Радев. “Разбира се, и за това има решение на нашия колективен орган – Националния съвет”, заяви още Нинова.

България – Източник: fakti.bg

Яндекс.Метрика