ЛюбопитноНовини

Мелодрами в последните епизоди на “Ергенът”: Валерия с откровения през сълзи пред Алек

Колкото повече се приближава финала в “Ергенът”, толкова повече сълзи и мелодрами се разиграват. Наскоро Екатерина се оказа поредната, която си тръгва от шоуто със сълзи на очи, но преди това Валерия избухна в плач, докато споделя съкровени неща за живота си пред Алек.

Това се случи в последната лична среща за този сезон, на която милионерът реши да покани именно младата моделка. Двамата се забавляваха, пяха и споделиха романтични моменти, докато Валерия не реши да се отвори пред Ергена по време на вечерята им.

“Реално аз никога не съм имала спокойно и сплотено семейство, което да е пълно с любов. Именно за това мечтая аз и не е само защото съм го нямала до този момент, а просто това е целта на живота – откровена е студентката. И призна още:

“Майка ми е единственият най-близък човек, който съм имала до себе си. Това означава, че баща ми просто го няма. Мислех, че това не ми тежи, но на моменти осъзнавам, че няма как да нямам травма от това нещо”, изповяда се брюнетката. И продължи да разкрива още за баща си.

“Той дори не е в България. Живее си живота и си има нова жена. Не се интересува от мен. Точно заради това така се получи и с моите бивши партньори. Те не са се държали добре с мен, както баща ми. Нямам уважение към мъжката фигура. Нямах до този момент, защото ти си човекът, който ме накара да имам”, заяви през сълзи Валерия.

Алек видимо се възмути от разказаното, след което попита моделката дали ще даде втори шанс на баща си.

“Той не е показвал това за над 20 години, но е единственият ми корен. Аз мога да не усещам липсата му. Да си мисля, че нямам нужда от това да разговарям с него, но всъщност, ако му звънна и му кажа тези неща, ще ги възприемам по друг начин. Така ще ми олекне. Мислела съм си да му се обадя. Сега при първа възможност ще го направя и ще му кажа как се чувствам”, отговори Валерия.

В крайна сметка никоя от дамите не си тръгна от предаването. Алек трябваше да избира на коя да даде последната роза между Йоана и Маги, като Ергенът пожела да му се даде още една роза. Така и двете блондинки остават в надпреварата за сърцето му, пише show.blitz.bg.

Източник: www.marica.bg

Любопитно – Източник: https://fakti.bg/

Яндекс.Метрика