Технологии

Разкриха кога Samsung ще покаже най-новите си смартфони

Спекулациите относно предстоящото събитие Unpacked на Samsung са многобройни, а последните слухове сочат, че вече е определена дата и това е 10 юли. Въпреки че тази информация не е официално потвърдена, доклади от множество източници сочат тази дата за представянето. Освен това се говори, че събитието ще се проведе в Париж, Франция.

Този избор на място се съгласува добре със спонсорството на Samsung на предстоящите летни олимпийски игри в Париж, които са планирани да се проведат по-късно през юли.

Очакванията за това събитие Unpacked достигат трескава фаза, като ентусиастите с нетърпение очакват представянето на няколко дългоочаквани устройства. Основните са Galaxy Z Fold6 и Z Flip6, които се очаква да направят своя дебют. Освен това има спекулации около потенциални варианти като Fold6 Ultra и/или FE, както и възможността за Flip6 FE.

Освен сгъваемите телефони, според слуховете серията Galaxy Watch7 също ще бъде част от линията, заедно с поне един нов модел слушалки.Към вълнението се прибавя и Galaxy Ring.

Технологии – Източник: fakti.bg

Яндекс.Метрика