Технологии

Рекламни брошури разкриха всичко около новия смартфон на Google

Изтекоха рекламни материали за предстоящия Pixel 8a, които предлагат поглед към функциите и възможностите на устройството. Pixel 8a ще се захранва от чипсета Tensor G3, като използва усъвършенствана технология за изкуствен интелект за подобряване на различни аспекти на устройството.

В основата на Pixel 8a е неговата “AI-удивителна” система на камерата, разполагаща с функции като Best Take (най-добро заснемане), Audio Magic Eraser (аудио магическо изтриване) и Night Sight (нощно виждане) за фотография при всякакви условия на осветеност. Освен това устройството обещава кристално чисти разговори, дори в шумна среда, благодарение на усъвършенствана технология за обработка на звука.

Една от отличителните характеристики на Pixel 8a е ангажиментът му към сигурността и дълготрайността.Подобно на своите предшественици – Pixel 8 и Pixel 8 Pro, Pixel 8a ще получава седемгодишни актуализации на сигурността.

Предвижда се Pixel 8a да се появи на рафтовете на 16 май, само два дни след очакваното му представяне по време на конференцията за разработчици I/O на Google на 14 май.

Технологии – Източник: fakti.bg

Яндекс.Метрика