ЛюбопитноНовини

Руска певица сподели ужасяваща последица от неправилно поставяне на филъри (ВИДЕО)

През януари певицата от Русия с никнейм Instasamka призна, че е премахнала филърите от лицето си поради усложнение, възникнало след посещение при некомпетентна козметичка. Въпреки това изглежда, че не е било възможно да се открият всички виновници за проблемите на инфлуенсърката от първия път.

В ново видео в ТикТок Дария Зотеева, както е истинското име на изпълнителката, отново повдигна тази тема и се обърна към всички, които вече са си направили разкрасителни процедури или им предстои да го направят.

“Току-що излязох от клиниката, където ми направиха ултразвук на синусите. Вече ви казах, че са ми поставили филър на неправилното място. Той мигрира в различни части на лицето ми, има от едно до три топчета филър в лицето ми на различна дълбочина, които ми пречат да дишам”, споделя тя, добавяйки откровено: “Не мога да се справя с това.”

@instasamka

ура😋

♬ оригинальный звук – INSTASAMKA

Дария призна, че страда от този проблем от три години. Тя дори планирала ринопластика заради затрудненията с дишането, но в последния момент открила истинската причина за запушването на носа. Изпълнителката посъветва всички останали, които също изпитват проблеми с дишането след поставяне на филъри, да си направят ултразвуково изследване на синусите, преди да вземат сериозни решения за операция.

В коментарите инфлуенсърката се съгласи с последователите си, че не трябва да започвате да си слагате ботокс и филъри, преди да навършите 35 години.

“Тогава не го осъзнавах. Отидох за устни, докторът настоя да направя цяло лице”, призна тя, като уточни, че говори за клиника, която посещава “почти всеки блогър в Русия”.

След този кошмарен опит Дария се зарича никога повече да не си инжектира нищо в лицето. По думите ѝ обаче “в устните е добре”.

Любопитно – Източник: https://fakti.bg/

Яндекс.Метрика